Gambar Shahrukh Khan Cium Mulut Salman Khan Jadi Kontroversi di India


Selepas foto Shahrukh Khan dan Salman Khan mencium dahi Arpita Khan menjadi perhatian pihak media dan umum minggu lalu, kini foto panas Shahrukh Khan dan Salman Khan berkucupan bibir pula beredar pantas di India.

Sama seperti kes yang berlaku melibatkan barisan selebriti seluruh dunia, dua aktor hebat ini tidak terlepas daripada menjadi mangsa manipulasi gambar.

Mana tidaknya, gambar asal Shahrukh Khan dan Salman Khan sedang mencium dahi Arpita telah diubah sehingga melihatkan kononnya Shahrukh Khan dan Salman Khan sedang mencium bibir antara satu sama lain.

Foto kontroversi tersebut beredar dengan cepat di laman sosial media sehingga mendapat perhatian Salman sendiri.

Meskipun begitu. Salman tidak cepat melatah sebaliknya menganggap mereka yang memanipulasi foto tersebut tidak pandai untuk menghasilkan sebuah foto kelihatan benar.

“Hasil editing yang cukup teruk. Saya ada versi yang lebih elok. Jauh lebih bagus daripada apa yang anda miliki.

“Lihat sahaja ekspresi Shahrukh Khan. Dia seperti benar-benar menikmati saat kami berciuman,” komen Salman dengan nada tertawa.

Sebelum ini para peminat agak terkejut kerana menganggap gambar tersebut adalah benar. Namun selepas melihat komen balas dari Salman Khan, mereka mula menarik nafas lega dan mengutuk mereka yang tidak bertanggungjawab melakukan perkara tersebut.

Sumber: AsroAwani

0 Response to "Gambar Shahrukh Khan Cium Mulut Salman Khan Jadi Kontroversi di India"

Post a Comment

Lagi Artikel Menarik Di Bawah